خطوط تولید صنایع غذایی

طراحی و پیاده سازی خطوط تولید قند، نوشیدنی و فرآوری خرما و ...

مشاهده

دستگاه های پرکن

طراحی و ساخت انواع دستگاه های پر کن مایعات رقیق و غلیظ خوراکی و شیمیایی

مشاهده

دستگاه های بسته بندی

طراحی و ساخت کلیه دستگاه های بسته بندی محصولات غذایی و شیمیایی

مشاهده

دستگاه های شرینک

طراحی و ساخت کلیه دستگاه های شرینک برقی، دوگانه سوز، کابینی و تونلی

مشاهده

سایر دستگاه ها

سایر دستگاه های صنعتی و کارگاهی مرتبط با صنایع غذایی

مشاهده

سایر ملزومات

سایر قطعات و تجهیزات مورد نیاز خطوط تولید و بسته بندی

مشاهده


چیده مان ماشین آلات و دستگاه در خط تولید و بسته بندی خمیر خرما :

این خط در ادامه خط شستشوی خرمای تازه قراردارد در صورتی که خط فرآوری و بسته بندی خرمای تازه در فاز اول راه اندازی نشده باشد با راه اندازی این خط امکان بسته بندی خرمای تازه نیز فراهم می باشد. خرما پس از برداشت، نیاز به سورت و جداسازی دارد عملیات سورت در دو مرحله انجام می شود مرحله اول دستگاه سورتینگ و الک خرما می باشد که مواد زاید همراه خرما جداسازی می شود، بهتر است خروجی دستگاه الک و غربالگری خرما بر روی نوار نقاله سورتینگ ریخته شود و کارگران در دو طرف نوار سورتینگ اقدام به جدا سازی ضایعات خرما نمایند تا این ضایعات در کل خط حمل و نقل نگردند. خرما از نوار سورت توسط بالابر به دستگاه شستشوی خرما هدایت می شود، دستگاه شستشوی خرما توسط حرکت خرما از روی نوار نقاله در وان استیل، ضمن دارا بودن حالت غلیان و سیستم آب پاش، باعث شستشوی خرما شده و در انتها خرمای شسته شده به نوار آب گیری هدایت می شود. نوار آب گیری توسط اعمال فشار هوا باعث آب گیری خرما شده و آب اضافی از نوار نقاله توری که دارای مش های ریز می باشد از پایین خارج می شود، در مرحله آب گیری بسته به نوع خرما در صورت نیاز می توان از برس های مناسب جهت واکس و پالیش خرما استفاده نمود، در اینجا خرما تمیز و سورت شده آماده بسته بندی و یا انتقال به دستگاه هسته گیر خرما می باشد. خرمای هسته گیری شده به صورت خمیر از دستگاه خارج شده و آماده بسته بندی می باشد.

استفاده از انواع دستگاه سیل وکیوم مناسب جهت بسته بندی خمیر خرما در ظروف یکبار مصرف می باشد، در تولیدات کارگاهی از سیل وکیوم کشویی یا سیل وکیوم صفحه گردان و یا حتی دستگاه سیل نواری (تری سیلر) که دارای راندمان بیشتر و اعمال وکیوم و تزریق گاز در آنها امکان پذیر بوده استفاده می گردد اما در کارخانجات استفاده از دستگاه سیل نواری و یا دستگاه فرم فیل سیل مناسب تر می باشد که دارای اتوماسیون بالاتری می باشند. مرحله پایانی بسته بندی، استفاده از دستگاه شیرینک پک جهت محصولات می باشد. در برخی موارد خمیر خرما در کیسه های سه طرف دوخت وکیومی با دستگاه وکیوم عمودی نیز کاربرد دارد.

خط تولید شیره خرما

خط تولید خمیر خرما

بسته بندی خرما



در صورت تمایل می توانید این مطب را از راه های ارتباطی ذیل به اشتراک بگذارید



خطوط تولید

خط تولید شیره خرما

خط تولید قند

خط تولید نبات

خط تولید آب معدنی

واتساپ گروه صنعتی آرت پک

کلمات کلیدی

وضعیت بازدید

TOP