خطوط تولید صنایع غذایی

طراحی و پیاده سازی خطوط تولید قند، نوشیدنی و فرآوری خرما و ...

مشاهده

دستگاه های پرکن

طراحی و ساخت انواع دستگاه های پر کن مایعات رقیق و غلیظ خوراکی و شیمیایی

مشاهده

دستگاه های بسته بندی

طراحی و ساخت کلیه دستگاه های بسته بندی محصولات غذایی و شیمیایی

مشاهده

دستگاه های شرینک

طراحی و ساخت کلیه دستگاه های شرینک برقی، دوگانه سوز، کابینی و تونلی

مشاهده

سایر دستگاه ها

سایر دستگاه های صنعتی و کارگاهی مرتبط با صنایع غذایی

مشاهده

سایر ملزومات

سایر قطعات و تجهیزات مورد نیاز خطوط تولید و بسته بندی

مشاهده


ماشین آلات و دستگاه های خط تولید ماءالشعیر و مالت

مالت به جو جوانه زده و برشته شده اطلاق می گردد به عبارت دیگر برای تهیه مالت جو، آنرا سبز کرده و سپس با حرارت غیرمستقیم رطوبت آن را گرفته و پس از جدا کردن جوانه و ریشه جهت مصارف سالیانه ذخیره میکنند. برای گرفتن عصاره مالت، مالت را آسیاب کرده و آن را با مخلوط مقدار معینی آب در درجه حرارت مختلف می پزند تا شربت شیرین مالت بدست آید. شربت حاصله را بعد از جدا کردن تفاله جو و صاف کردن تحت خلاء میجوشانند تا غلیظ شود همچنین برای بعضی مصارف آن را به شکل پودردر می آورند، این ماده بسیار مغذی بوده و برای مصارف گوناگون غذایی به کار میرود. در مورد ماءالشعیر یا کوشاب می توان گفت، فرآورد های گازدار و غیرالکلی است که از مالت جو و مواد افزودنی مجاز بدون مرحله تخمیر الکلی تهیه میشود. رنگ ماءالشعیر با کیفیت، طلایی و شفاف است و چگالی آن تقریباً برابر آب است چرا که در حدود ۸۰ درصد ماءالشعیر را آب تشکیل داده است. ماءالشعیر به علت دارا بودن مواد مغذی در مقابل نور وگرما آسیب پذیر می باشد، به همین دلیل برای جلوگیری از فعل و انفعالات شیمیایی مایع ماءالشعیر در شیشه های رنگی بسته بندی می گردد.

احتراما باطلاع می رسانیم ماشین آلات مربوط به خط تولید ماءالشعیر و مالت گروه صنعتی آرت پک در دست طراحی و ساخت می باشدخط تولید ماءالشعیر و مالت

جهت آشنایی با سایر خط های تولید بروی تصاویر ذیل کلیک نمایید

خط تولید شیره خرما

خط تولید قند

خط تولید نبات

خط تولید آب معدنی



خطوط تولید

خط تولید شیره خرما

خط تولید قند

خط تولید نبات

خط تولید آب معدنی

واتساپ گروه صنعتی آرت پک

در صورت تمایل می توانید این مطب را از راه های ارتباطی ذیل به اشتراک بگذارید



وضعیت بازدید

TOP