خطوط تولید صنایع غذایی

طراحی و پیاده سازی خطوط تولید قند، نوشیدنی و فرآوری خرما و ...

مشاهده

دستگاه های پرکن

طراحی و ساخت انواع دستگاه های پر کن مایعات رقیق و غلیظ خوراکی و شیمیایی

مشاهده

دستگاه های بسته بندی

طراحی و ساخت کلیه دستگاه های بسته بندی محصولات غذایی و شیمیایی

مشاهده

دستگاه های شرینک

طراحی و ساخت کلیه دستگاه های شرینک برقی، دوگانه سوز، کابینی و تونلی

مشاهده

سایر دستگاه ها

سایر دستگاه های صنعتی و کارگاهی مرتبط با صنایع غذایی

مشاهده

سایر ملزومات

سایر قطعات و تجهیزات مورد نیاز خطوط تولید و بسته بندی

مشاهده


ماشین آلات و دستگاه های خط تولید روغن هسته خرما

هسته های روغنی از هنگام برداشت تا بدست آمدن محصول نهایی (روغن) مراحل مختلفی را پشت سر می گذارند، مراحل اولیه شامل جداسازی هسته از خرما، پاک کردن هسته و آماده سازی هسته برای روغنکشی است که پس از این مراحل، روغنکشی از هسته انجام میشود. پس از طی این مراحل بر روی روغن خام بدست آمده مراحل مختلف تصفیه انجام میشود.
در بخش تصفیه مواد مختلفی از روغن حذف میگردد و در این مرحله بعضی از مواد مفید نیز به مقدار کم خارج میگردند این مراحل شامل خنثی سازی، بو زدائی، رنگ زدائی، هیدروژناسیون و فرآیندهای تکمیلی است.

آماده سازی هسته های روغنی: شامل قسمت های توزین، تمیز کردن، خرد کردن و واجد شرایط کردن هستهها برای روغنکشی )پختن(پرک کردن ( فیلک کردن( است. اعمال خشک کردن و پوستگیری نیز میتواند بر حسب فرآیند و هستهای که روغنکشی میشود به این مراحل اضافه میشود.
۱ – تمیز کردن: در این مرحله هسته خرما از ضایعات و خار و خاشاک جدا شده و به صورت هسته بدون ضایعات در می آید.
– ۲ خرد کردن هسته: پس از جداسازی هسته، مرحله خرد کردن انجام میشود. بهترین راندمان و کیفیت روغنکشی زمانی بدست میآید که از هسته بندی با مش ۲۰ انجام شود. آزمایشات روغنکشی با استفاده از دستگاه سوکسله و حلال AW- 406 بر اساس ۱۰٫۱۶۷ AOAC صورت گیرد.
۳ -عمل پختن: برای سهولت در آزاد شدن چربی در فرآیند پرس مکانیکی، عمل حرارت دادن بکار برده میشود. رطوبت نقش مهمی در واکنش پختن و بدون رطوبت کافی عمل پختن به خوبی انجام نمیشود. آب یا بخار یا هر دو معمولاً برای افزودن رطوبت مصرف میشود.
دستگاه های معمول برای پختن هسته های روغنی، دیگ های پخت استوانهای عمودی یا افقی است. فرآیند پختن شامل دو مرحله پختن مرطوب و سپس خشک کردن تا حد رطوبت ۳ درصد است. در دستگاه های عمودی دودکش مانندهسته ها در یک مخزن پخته و خشک میشوند. دستگاه های افقی برای پختن بوده و خشک کردن فقط در تانک افقی جداگانه انجام میشود.
مزیت دستگاه های افقی پخت بر دستگاه عمودی این است که در دیگ های افقی ماده خام به سرعت به درجه حرارت مورد نظر میرسد، در حالی که در دیگ های دودکشی زمان بیشتری لازم است. آنزیمها مدتی فعالیت داشته و این امر سبب افت کیفیت روغن و کاهش رزش غذایی کنجاله میشود، یا موادی آزاد کند که کاتالیست هیدروژناسیون را غیر فعال کند. اگر آنزیمها در ماده وجود داشته و یا به دلایلی دستیابی به زمان کافی برای نگهداری در دستگاه پخت میسر نباشد، استفاده از دو دیگ افقی که بطور ردیفی قبل از خشک کن قرار گرفتهاند، میتواند مفید باشد. در دیگ های افقی امکان اینکه قدری از ماده خام بتواند به سرعت به سمت انتهای تخلیه دستگاه حرکت کرده و قبل از پختن کامل از دستگاه خارج شود، وجود دارد.
استخراج روغن به سه طریق زیر در صنایع متداول است
فشردن یا پرس کردن،استخراج با حلال، استخراج بوسیله پیش پرس و سپس توسط حلال،

احتراما باطلاع می رسانیم ماشین آلات مربوط به خط تولید روغن هسته خرما گروه صنعتی آرت پک در دست طراحی و ساخت می باشدخط تولید ماءالشعیر و مالت

جهت آشنایی با سایر خط های تولید بروی تصاویر ذیل کلیک نمایید

خط تولید شیره خرما

خط تولید قند

خط تولید نبات

خط تولید آب معدنی



خطوط تولید

خط تولید شیره خرما

خط تولید قند

خط تولید نبات

خط تولید آب معدنی

واتساپ گروه صنعتی آرت پک

در صورت تمایل می توانید این مطب را از راه های ارتباطی ذیل به اشتراک بگذارید



وضعیت بازدید

TOP